diorex
fair play

Kurt ailesinin acı günü

Karmuti aşiretine mensup Kızıltepe'de uzun yıllardır yerleşik olan Hacı Süleymanê Gözlüklü olarak bilinen Süleyman Kurt'un torunu Edip Kurt, genç yaşta yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle vefat etti.

  • 19.07.2024 11:34
Kurt ailesinin acı günü

Kızıltepe Sanayi Sitesi esnaflarından Hacı Süleyman Kurt'un torunu, Şeyhmus Kurt'un oğlu olan 4 çocuk babası Edip Kurt, kalp sorunu nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Kızıltepe Yenikent Fatih Arçelik Yetkili Servisi Veysi Kurt'un yeğeni, Mersin Metropol Arçelik Yetkili Servisi Hacı İsmail Kurt'un yeğeni, İstanbul'da ikamet eden Tekstilci iş insanı Mesut Kurt'un yeğeni ve Diyarbakır Arçelik Servisi Hacı Süleyman Kurt ile  Doksal Makina ve Doksal yedek parça sahipleri olan Halil, Edip, Doğan ile Onur Doksal'ın kuzenleri olan edip Kurt uzun süreden beri yaşadığı kalp sorunu nedeniyle hastanede tedavi ediliyordu.

Kalp yetmezliği şikayet nedeniyle tedavi gördüğü hastanede durumu ağırlaşan ve dün genç yaşta vefat eden Edip Kurt vefatı ailesi ve sevenlerini derinden üzdü.

Merhum Edip Kurt'un cenazesi bugün öğle Cuma namazına müteakip Mersin Muğdat Camisinde kılınacak cenaze namazının ardından Affetevler Menteş mezarlığında defnedilecek.

Mardin LİFE ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, geride kalan ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Editör: Beşir Şavur

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
21.07.2024 / 07:06

Allah rahmet etsin makani Çenet olsun hepinizin başı sağ olsun

Image
Ziyaretçi
19.07.2024 / 13:49

Rahma xwedê lebe, serê malbat û hezkiriyê wî saxbe.

Yorum Yaz