diorex
fair play

Yılmaz: Sandığın bize söylediğini öpüp başımıza koyuyoruz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Başkanlığında basın açıklamalarında bulundu. Yılmaz, "Sandığın bize söylediğini öpüp başımızın üstüne koyuyoruz" dedi.

  • 14.10.2024 16:10
Yılmaz: Sandığın bize söylediğini öpüp başımıza koyuyoruz!

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Mardin'e gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı - Samsun eski Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Oransal olarak ifade etmesinden öteye sandığın bir dili var diye düşünüyoruz. O dil zaman zaman bizi takdir ediyor, zaman zaman da azıcık sizde rehavet gördüm diyor. Biz her iki değerlendirmeyi de öpüp başımızın üstüne koyuyoruz.” dedi.

AK Parti Mardin İl Başkanlığını ziyaret ederek, istişare ve değerlendirme toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, 31 Mart seçimlerinin ardından 50'den fazla ili ziyaret ettiğini ve buna da devam edeceğini söyledi.

Seçimlerin ardından sandıktan çıkan sonuçları okuduklarını kaydeden Yılmaz, şöyle dedi:

“Biz ‘sandık bize ne dedi?’ diyoruz. Oransal olarak ifade etmesinden öteye sandığın bir dili var diye düşünüyoruz. O dil zaman zaman bizi takdir ediyor, zaman zaman da sizi bundan öncekinden daha gayretli, çalışkan ve gayretli gördüm diyor. Allah yolunuzu açık etsin, yine sizinle yol yürüyeceğiz diyor. Veya sandık diyor ki; biraz daha fazla çalışman lazım, azıcık sizde rehavet gördüm diyor. Biz onu da okuyoruz. Her ikisini de her iki değerlendirmeyi de öpüyoruz ve başımızın üstüne koyuyoruz. Milletimiz ne dediyse doğru olan o diyoruz. Bu ülkeye hizmet bir yerlere takılıp kalmakla asla olmuyor. Bir şeyleri geride bırakıp yeni bir temiz sayfa açıp yeni bir bakış açısıyla beraber geleceğe daha umutla daha heyecanla bakayım gerçekleştirenlerin muvaffak olduğu bir yarış bu. Aksi takdirde bunu yapamadığınız takdirde bir yere takılıp kalıyorsanız takıldığınız yerde de sonuçta hem kendinize zarar veriyorsunuz hem davaya zarar veriyorsunuz. Allah'ın izniyle siz bu takılmışlardan değilsiniz. Hiçbir zaman da olmayacaksınız.”

Programa; AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan yardımcıları Ayşe Sula Köseoğlu ile Adnan Günnar, AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, İl Başkanı Mehmet Uncu, ilçe başkanları, belediye başkanları ve parti üyeleri katıldı.

Image description

Image description

Image description

Editör: Kadir Üründü

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
14.10.2024 / 19:02

Sandık sizi uyardı ama siz kendi sandığınızdan yeni vergiler çıkararak adeta milleti cezalandırdınız. Bu nasıl okumadır

Image
Ziyaretçi
14.10.2024 / 16:36

Yaptıklarınız tam tersini gösteriyor. Cevdet bey yeni vergi olmayacağına dair söz vermişti. Bugun vekilleriniz savunma sanayisi için ek vergi teklifi veriyor. Ben size ne diyeyim ki.

Yorum Yaz