diorex
ARTUKBEY

Savur İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne Kemal Duman atandı

Savur ilçesinde gençlerin spor ve eğitim alanındaki etkinliklerini desteklemek amacıyla göreve başlayan Duman, yaptığı açıklamada gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimini teşvik etme hedeflerini vurguladı.

  • 12.10.2024 20:25
Savur İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne Kemal Duman atandı

Duman, "Bugün itibarıyla  Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Bu önemli ve kutsal görevi devralmanın heyecanını ve sorumluluğunu derinden hissediyorum. Gençlerimizin enerjisini ve potansiyelini en iyi şekilde yönlendireceğiz," ifadelerini kullandı.

Sporun, bir toplumun geleceğini şekillendiren en önemli unsurlardan biri olduğunu belirten Duman, "İlçemizdeki spor kalitesini daha da yukarılara taşımak, çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şekilde yetişmelerine katkı sağlamak için var gücümüzle çalışacağız," dedi.

Kaymakamımız Sayın Fatih Ç'in destekleriyle de ilçedeki spor seviyesini yükseltmeyi hedeflediklerini söyleyen Duman, bu süreçte gençler, veliler, öğretmenler ve öğrencilerle sürekli iletişim içinde olmayı, karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde güçlü bir faaliyet ortamı oluşturmayı amaçladıklarını ifade etti.

Duman, görev süresi boyunca tüm soru ve önerilere açık olduğunu belirterek, "Birlikte başaracağımıza olan inancımla, hepinize en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum," diye ekledi.

Savur ilçesi, Duman’ın liderliğinde gençleri daha aktif ve başarılı bir spor hayatına teşvik etme yolunda önemli adımlar atmayı hedefliyor.

EMİN KAVAK

Editör: Beşir Şavur

Yorum Yaz