Mardin Yeniden Refah’da sürpriz istifa!
Yeniden Refah Partisi Artuklu İlçe Başkanı Mehmet Özçelik Görevinden İstifa Etti
Mardin’in Artuklu ilçesinde, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Özçelik, partideki tüm aktif görevlerinden istifa ettiğini duyurdu. Özçelik, istifa kararını kamuoyuyla paylaşarak, bu kararın uzun bir değerlendirme ve istişare sürecinin ardından alındığını belirtti.
Özçelik, istifasının bir ayrılık değil, bir yeniden dirilişin çağrısı olduğunu belirterek, “Bizler, dava uğruna mücadelemizi her alanda sürdüreceğiz. Milletimize olan sevgimiz ve hizmet aşkımız, hiçbir makamla sınırlı değildir,” şeklinde konuştu.
Ayrıca, bugüne kadar kendileriyle birlikte bu kutlu yolda yürüyen tüm yol arkadaşlarına, destek veren hemşehrilerine ve Mardin halkına teşekkür eden Özçelik, “Mücadelemiz, makamlarla değil, inançla ve azimle devam edecektir,” diyerek sözlerini tamamladı.
YRP: Dilekçesini 2 ay önce vermişti!
İstifayı doğrulayan YRP Seçim İşler Başkanı Siraç Duyan da Artuklu ilçe başkanını kendi rızası ile istifa dilekçesini iki ay önce verdiğini söyledi. Duyan ayrıca Özçelik'e partiye yapmış olduğu hizmet ve desteklerinden dolayı da teşekkür etti.
Editör: Mehmet Nezir Güneş
Ziyaretçi
09.12.2024 / 10:33BUNUN NERESİ ŞOK İSTİFA YAPMAYIN BEYLER.
Ziyaretçi
09.12.2024 / 09:30isabetli karar almış başkan özçelik...