İş İnsanı Abdulcelil Dağ Ak Parti İl Başkanlığına adaylığını açıkladı

Ak Parti İl Başkanlığına aday olduğunu İş İnsanı Abdulcelil Dağ, adaylığını açıkladı.

  • 02.07.2024 17:36
İş İnsanı Abdulcelil Dağ Ak Parti İl Başkanlığına adaylığını açıkladı

Mardin’in sayılı iş insanlarından Abdulcelil Dağ,  Ak Parti Mardin İl Başkanlığına talip olduğunu söyledi.

Dağ, “Bugün itibariyle gerek siyasi hayatımız, gerek iş hayatımız gerekse de aile hayatımız olarak kendimizi hazır hissettik ve elimizi değil, “tüm vücudumuzu taşın altına koymak için” Ak Parti Mardin İl Başkanlığına talip olduğumuzu ilan ediyoruz. 31 Mart 2024 tarihinde ülkemiz bir yerel seçim yaşadı. Demokrasinin gereği olarak halkamız sandığa gitti ve seçimini yaptı. Üzülerek söylüyorum ki, 2002 yılında kurulduğu günden bu yana davası uğruna mücadele ettiğimiz partimiz, adalet ve kalkınma partisi, ilk kez Türkiye genelinde sandık sonuçlarına göre 2. Parti konumuna geriledi ve yine malumunuz herkesin çok konuştu Türkiye haritasındaki kırmızı bölgeler görseli ortaya çıktı. Sizleri rakamlara boğmak, rakamlarla sıkmak istemiyorum. Bizim esas itibariyle Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin de dediği gibi “bu sonuçlara odaklanıp, neyi eksik yaptığımızı ya da nereye dokunamadığımızı belirleyerek, hızlıca bir tespit noktasında” adımlar atmamız gerektiğine inanıyorum.  Partimizin kuruluşundan bu yana 22 yılı aşkın süredir Mardin'de partimizde bugüne kadar görev almış tüm yöneticilerimize de ayrı ayrı teşekkür etmek ve onlara vermiş oldukları emeklerden dolayı şükranlarımızı sunmak istiyorum. Hayatını kaydeden değerli dava arkadaşlarımızın da mekanları cennet olsun, bir kez daha ailelerine sabırlar diliyorum.  Makamlar gelip geçididir as olan davaya sahip olmak ve davayı sahiplenmektir. Çok şükür bizim bu noktada alnımız ak, sırtımız pek. Ak Parti Mardin İl Başkanlığına talip olduğumuzu sizlerin huzurunuzda ilan ediyoruz.”dedi.

Abdulcelil Dağ kimdir?

1969 yılında Mardin Kabala’da dünyaya geldi. İlk öğrenimini doğduğu köy olan Kabala’da, ortaöğrenimini Mardin İmam Hatip Lisesinde tamamladı.Öğrenim hayatını tamamladıktan sonra çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev aldı.

İş hayatında önemli bir konumda olan Abdulcelil Dağ bir dönem İmam Hatip Platformunda aktif görev almıştır. Sonraki dönemlerde Kadim Mezopotamya Kültür ve Dayanışma başkan yardımcılığı görevinde bulunmuştur.

Halen Mardin Marev Mütevelli heyetinde görevlidir. Ticari hayatında da hep memleket sevdalısı olarak bilinen Abdulcelil Dağ, yatırımını büyüttüğü topraklara yapmayı şiar edinmiştir. Bu kapsamda kendi köyüne bir çok hizmette bulunmuştur.

Abdulcelil Dağ, evli ve 6 çocuk babasıdır.

Yorumlar

Image
Seydoş AYDIN ARBANİ
06.07.2024 / 14:08

1.Mehmet Nur ÇELİK 2.Abdullah YİĞİT, 3.Orhan ÇAÇAN Mardin için çok önemli İsimlerdir Eğer bu üç kişiden biri seçilirse Mardinimiz ciddi bir şekilde büyümeye ,huzura ve refaha Kavuşacaktır aylardır hizmetten yoksun kalmış Mardin mız tamda hizmet zamanı....

Yorum Yaz