İl Başkanı görevden alındı

AK Parti, yerel seçimlerin ardından teşkilatlarda başlattığı değişim süreciyle birlikte yenilenme adımlarını kararlılıkla sürdürüyor. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu görevden alındı.
  • 26.06.2024 17:50
İl Başkanı görevden alındı

Şanlıurfa İl Başkanıyla birlikte Mardin İl Başkanı Vahap Alma'nın da genel merkeze acil koduyla çağrıldığı gelen bilgiler arasında.

AK Parti, yerel seçimlerin ardından teşkilatlarda başlattığı değişim süreciyle birlikte yenilenme adımlarını kararlılıkla sürdürüyor. Yeni atanan il başkanları, teşkilatlarıyla birlikte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu değişikliklerle AK Parti, halkın beklentilerine daha hızlı ve etkili bir şekilde yanıt vermeyi amaçlıyor. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yürütülen bu yenilenme süreci, partinin gelecekteki stratejilerini de şekillendirecek.

Şanlıurfa'da il başkanı görevden alındı

7 ilde değişen il başkanlarının ardından AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, görevden alındı. Derelioğlu ile birlikte Mardin İl Başkanı Vahap Alma'nın da genel merkez tarafından acil koduyla Ankara'ya çağrıldığı biliniyordu.

Öte yandan Mardin Life Haber Merkezi'ne ulaşan kulis bilgilerine göre AK Parti İl Başkanı Vahap Alma'nın yarın bir toplantı düzenleyeceği gelen bilgiler arasında. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan değişim mesajı vermişti

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimizin başta değişim ve yenilenme talebi olmak üzere sandık sonuçlarıyla bize ulaştırdığı beklentinin farkındayız." sözleriyle değişim mesajı vermişti.

Cumhurbaşkanı, değişimin 'kırmadan, dökmeden' olacağının altını çizmişti.

Editör: Sevgi As

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
28.06.2024 / 14:15

Başarısızlığın, yalnışların, tahribatların bir kaç il başkanına kesilmesi.,, Merkezdeki başsorumluların ne kadar dokunulmaz olduğunun işaretidir. İl başkanların değişimiyle esen rüzgar tam tersine döner... Yazık çok yazık bu parti ümmetin, milletin umuduydu, bir kaç rantçı, çıkarcı uğruna neee hale geldi.

Image
Ziyaretçi
27.06.2024 / 15:02

Vahap almanın bişeye yaradığı yokki ne o ne millet vekilleri

Image
ZİYARETÇİ
27.06.2024 / 09:46

o ampül sönecek

Image
Ziyaretçi
26.06.2024 / 18:48

il başkanlarını görevden alınca yenilenmiş mi oluyorsunuz? eskiden olsa cumhurbaşkanı başbakanı görevden alabilirdi, hükümet kurma ve yönetme yetkisini 1. partiye verirdi. gerçek manada bir değişim olurdu. zira yerelde kaybeden genele hitap edemez. koca hezimetin sorumluluğunu birkaç il başkanına yıkınca kurtulacakmısınız. elbetteki onlar da değişmeli, örneğin mardin il başkanı vahap alma 140.000 yardım kolisini muhtarlar aracığıyla dağıttığını ifade etti, peki ne oldu bu kolilere, satıldı mı? stoklandı mı? keyfi mi dağıtıldı? neden takip edilmedi? bu da bizlere vahap almanın teşkilatını yönetemediği, işleri takip edemediği, görev ve sorumluluğunu yerine getiremediği ve imkan içinde imkansızlık yaşadıklarını gösteriyor. devlet bol kepçe dağıtmış ama sadece bir azınlık içinde bölüşülmüş. o halde o azınlıklar da tespit edilsin ve cezalandırılsın. zira birilerinin hakkı birilerine hediye edilmiş. birçok insan o kolilerin taziyeevlerinde ve kamu kurumlarına ait depolarda stoklandığını gözleriyle gördü. millet buna şahit.

Image
Ziyaretçi
26.06.2024 / 18:31

ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karar vardır. yenilgi yenilgi büyüyen daha büyük bir yenilgi vardır. torpille milyonlarca insanın hakkına girdiniz, işsiz bıraktınız, yuvalarını yıktınız, deprem gibi afetlerde siyasi görüşlerine baktınız, fırsatçılık yaptınız, çadır sattınız, sadece sizdendir diye ekonomi cahillerini başa getirip kendi kendinize krizler çıkardınız ve kendinizden olanları kayırdınız, haksızlıklarla milletin ahını aldınız, emekliyi açlığa mahkum ettiniz, kayyumlarla milleti paranoyak ettiniz, elbet bozduğunuz kantar gün gelir sizi tartar.

Yorum Yaz