Dursun, temayül yoklaması için teşekkür mesajı yayınladı

Dün gerçekleştirilen AK Parti temayül yoklaması sonrası bir mesaj yayımlayan AK Parti İl Başkan adayı Mehmet Dursun, yoğun teveccühün mutlu ettiğini belirtip tüm delegelere teşekkür etti ve sonucun hayırlı olmasını diledi.

  • 05.07.2024 12:27
Dursun, temayül yoklaması için teşekkür mesajı yayınladı

AK Parti Mardin İl başkanlığı için dün parti binasında yapılan ve 43 aday için yapılan Ak Parti Mardin Temayül yoklaması ile ilgili olarak Ak Parti il başkan adayı iş insanı Mehmet Dursun bir teşekkür mesajı yayınladı.

Demokratik bir yarış olduğunu ve oylama sürecinin büyük bir olgunlukla gerçekleştirildiğini belirten Dursun, aday ve delegelere teşekkür ederek sonucun hayırlı olmasını diledi.

Açıklamasında dün Mardin İl Merkezinde yapılan Teamül yoklamasında kendisine gösterilen teveccühten dolayı oy versin veya vermesin Mardin geneli parti delegelerine teşekkür eden Dursun, "Bu seçim sırasında bizlere yardımcı olmak amacıyla gelen ve büyük katkıları olan sayın il koordinatörümüz Hatay Milletvekilimiz Orhan Karasayar'a, Milletvekillerimiz Mehmet Erdoğan ve Müslüm Yüksel'e, İl başkan vekilimiz Bülent Gözü'ye, Midyat Belediye başkanımız Veysi Şahin'e, Ömerli belediye başkanımız Hüsamettin Altındağ'a, Savur belediye başkanımız Engin Uğur Hamidi'ye ve Yeşilli belediye başkanımız Hayrettin Demir'e, İlçe başkanlarımıza, Gençlik kolları başkanımız Tarık Atlı'ya ve bütün ilçe gençlik kolları başkanlarımıza, kadın kollları başkanımız Esengül Aydın'a ve bütün ilçe kadın kolları başkanlarımıza ve burada görev yapan parti teşkilatına ve değerli basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Demokrasi şöleni havasında gerçekleştirilen temayül yoklamasına katılarak oy kullanan, tercihlerini şahsımdan yana kullanan veya kullanmayan delegelerimize de şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca, büyük bir olgunluk ve centilmenlik örneğiyle partimize yakışır bir heyecanın yaşatılmasına katkıda bulunan aday adaylarımızı da tebrik ediyor, sürecin hayırla tamamlanması temennimi en kalbi duygularımla paylaşıyorum. Ortaya çıkan tablo, partimizin gücü, kamuoyundaki yüksek karşılığı ve seçimde elde edeceği üstün başarının bir göstergesi niteliğindeydi. Bu hepimiz için onur ve gurur vericidir. Bundan sonraki süreçte ilimiz, ülkemiz ve milletimiz için tüm enerjimizi ve sinerjimizi sahada etkin kılarak çalışacak, Sayın Cumhurbaşkanımıza mahcup olmamak için var gücümüzü ortaya oyacağız. Bir kez daha delegelerimize teşekkür ediyor, selam, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
06.07.2024 / 13:31

İl Başkanlığı yakışır güzel kardeşimize.Dargeçit ilçesinden olması da ayrı bir anlam taşımaktadır.Umarım Genel Merkez kendisini en iyi şekilde değerlendirir.yolun açık olsun Mehmet Dursun.

Image
Ziyaretçi
06.07.2024 / 01:08

Kulislere göre Ankara’ya gidecek 3 isim.Mehmet Dursun,Önder Duyan, Yavuz GEYLANİ Çaltekin.

Image
Ziyaretçi
06.07.2024 / 01:06

23 yıldır bu dava için mücadele ettiğini biliyoruz.Gözünün maddiyata olmadığını da biliyoruz.Rabbim sizinle olsun.

Image
Ziyaretçi
05.07.2024 / 23:15

İl başkanı beli olduktan sonra inşallah küfretmesin

Yorum Yaz