Çelebi Adaylığını açıkladı!

Mardin’in tanınmış aşiretlerinden Çelebi Aşiretine mensup iş insanı Mehmet Ata Çelebi, AK Parti Mardin İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

  • 04.07.2024 10:37
Çelebi Adaylığını açıkladı!

İş insanı Mehmet Ata Çelebi, AK Parti’den İl Başkanı olmak için aday olduğunu açıkladı.

Çelebi yaptığı açıklamada, Mardin'de ve en kadim ilçesi Midyat'ta uzun yıllar hizmet etmenin onurunu yaşadığını söyledi. Mardin'e hizmet yolunda aday olduğunu açıklayan Çeleb, “Mardin, Mezopotamya'nın da Türkiye'nin de kültür başkentidir. Mardin inanç turizmi açısından da Türkiye’nin lokomotif kentidir. Bu kentte doğmaktan ve yaşamaktan onur duyan Çelebi ailesinin bir ferdi olarak babamızdan ve atalarımızdan aldığımız “halka hizmet, hakk’a hizmet” anlayışını Mardin ilimizde en güzel şekilde sergilemek, hizmet etmenin en güzel örneğini gerçekleştirmek yolunda biz de varız diyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda Mardin'imize bugüne kadar katma değer hizmetler verdik. Şimdi de şayet görev verildiği takdirde hemşehrilerimize hizmet etmenin gururunu yaşamak istiyoruz.”dedi.

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
05.07.2024 / 16:56

Vekil adaylığı - Belediye Başkan Adaylığı - İl Başkan Adaylığı. Yapılan işler farklı isimler aynı.

Image
Kızıltepeli
05.07.2024 / 09:47

Allah muvaffat etsin. Seviyoruz seni dayıcığım. İyi günde kötü günde her zaman seninleyiz.

Image
ZiyaretçiHalk tan biri
04.07.2024 / 12:13

Yeminle il başkanı belidir. Teyamül hikaye başvuranlar bilmiyormu olamıyacaklarını bak ben müracaat etmedim. İnsanlar alay etmesinnler diye.

Yorum Yaz