diorex
fair play

Başkan Çaltekin, mazbatasını aldı

Mardin'de AK Parti Artuklu 4. Olağan İlçe Kongresi'nde güven tazeleyerek yeni dönem için yeniden başkan seçilen Yavuz Geylani Çaltekin mazbatasını aldı.

  • 16.10.2024 16:59
Başkan Çaltekin, mazbatasını aldı

Geçtiğimiz hafta sonu Yay Grand Otelde düzenlenen kongrede tekrardan başkan seçilen AK Parti Artuklu İlçe Başkanı Yavuz Geylani Çaltekin ve yönetimi mazbatasını aldı.

Mardin Adalet Sarayına giderek mazbatasını alan Başkan Çaltekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, AK Parti Artuklu İlçe Yönetimi olarak mazbatalarını aldıklarını ifade etti.

Çaltekin: Sorumluluğumuzun farkındayız!

Çaltekin, "AK Parti'nin kalesi Artuklu'da teşkilat mensuplarımızla birlikte; birlik ve beraberlik ve dayanışma içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kongremizde bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Seçilen bütün arkadaşlarımız ile birlikte ilçemiz ve milletimiz için var gücümüzle şehrimizin sorunlarının çözümü noktasında vatandaşlarımıza hizmetsunmaya devam edeceğiz. Şahsıma ve yenilenen yönetimimize tevdi edilen bu görev bizlere yüklediği görev ve sorumlulukların farkındayız. AK parti Artuklu teşkilatı olarak, Bizler partimizi 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda Ana Kademe, gençlik ve kadın kollarımızla birlikte üç kademe hep birlikte sahada güçlü bir şekilde çalışacak, AK Parti'nin bayrağını Mardin'de güçlü bir şekilde dalgalanmasına gayret göstereceğiz" diye konuştu.

Teşkilat mensuplarıyla birlikte mazbatasını aldıktan sonra tebrikleri kabul eden Çaltekin, Sosyal medya hesabından da paylaşımda bulundu.
Artuklu İlçe Başkanlığı görevini üstlenmenin gururunu yaşadığının altını çizen Başkan Çaltekin, paylaşımının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Artuklu’muza hizmet etme yolunda bir adım daha atarken, desteğini esirgemeyen tüm dava arkadaşlarımıza ve hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde, ilçemizin gelişmesi ve daha güzel yarınlara ulaşması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. İnandığımız yolda kararlılıkla yürüyoruz!"

Başkan Çaltekin, tek listeyle girilen kongrede, yeniden AK Parti Artuklu İlçe Başkanlığı görevine seçilmişti.

ResimBir 1 kişi görseli olabilir

Editör: Beşir Şavur

Yorum Yaz