diorex
Turkcella

AK Parti Mardin'e hizmet yolunda her kesimden bir yönetim hazırlandı!

AK Parti Genel Merkezi tarafından yeni bir yönetim kurulu oluşturma yetkisi verilen Başkan Mehmet Uncu çalışmalarını tamamladı. Başkan Uncu, Mardin'e hizmet yolunda tecrübe ve gençliğin dinamizmini bir araya getirerek, Mardin'in her kesiminden temsilcilerin yer aldığı bir ekip oluşturdu.

  • 16.09.2024 12:06
AK Parti Mardin'e hizmet yolunda her kesimden bir yönetim hazırlandı!

AK Parti'de Mardin İl Başkanlığına atanan Mehmet Uncu, il yönetim kurulu listesini tamamlayarak daha önce AK Parti Genel Merkezine iletmişti.

İl Başkanı Mehmet Uncu, tecrübe ve gençliğin dinamizmini bir araya getirmek için ince eleyip sık dokudukları il yönetim listesi için yüzlerce kişi ile birebir görüşme yaptı. 
 
BÜTÜN İSİMLERİ BİREBİR DEĞERLENDİRDİ 
Genel merkeze başvurarak buradan gelen isimlerin yanında Mardin'de daha önce görev yapan il başkanları, belediye başkanları ve milletvekillerinden de gelen isimleri değerlendiren Uncu, davamıza ve şehrimize en iyi şekilde hizmet edecek yeni yönetimi belirlemek için uzun süre mesai harcadı. 
 

75 İSİM İÇİN GENEL MERKEZE 99 İSİM GÖNDERİLDİ

Bu arada 50'si asil 25'i yedek olmak üzere 75 kişilik İl Yönetim Kurulu üyeleri için AK Parti Genel Merkezine il başkanı Mehmet Uncu tarafından 99 ismin iletildiği öğrenildi. Yönetimde yer alacak isimlere genel merkez tarafından karar vermesi bekleniyor. 
 

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
16.09.2024 / 23:03

Arkadaş ne listeymiş böyle. Sanırsın şampiyonlar ligi kadrosu oluşturuyor. Liste açıklansın da bravo mu deriz aynı tas aynı hamam mı göreceğiz.

Image
Ziyaretçivatandaş
16.09.2024 / 16:37

Bekliyoruz, görecez. Her zamanki gibi tanıdık soyadlar olmasında. Adı birşeye karışan varsa almamanız lazım. Dün Dem partili, chp li bugün alamasınız.

Yorum Yaz