diorex
fair play

AK Parti İlçe Başkanlığında devir teslim töreni

AK Parti Nusaybin İlçe Başkanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleşti. Uzun yıllardır ilçe başkanlığı görevini yürüten Latif Özel, görevini İrfan Yıldızoğlu'na devretti. Devir teslim töreninde konuşan Latif Özel, duygusal bir veda konuşması yaptı.

  • 25.10.2024 00:28
AK Parti İlçe Başkanlığında devir teslim töreni

 Mehmet Latif Özel, Ak Parti Nusaybin İlçe Başkanlığı Görevini Devretti.

 Ak Parti Nusaybin İlçe Başkanlığı'nda uzun yıllardır görev yapan Mehmet Latif Özel, başkanlık görevini genç ve dinamik bir isim olan İrfan Yıldızoğlu'na devretti. Özel, görev süresi boyunca Nusaybin'e ve partisine hizmet etmekten onur duyduğunu belirtti.

Devir teslim töreninde konuşan Özel, "Milletimizin hizmetinde olmak, Nusaybin'imize değer katmak ve partimizin bayrağını en yükseğe taşımak adına elimden gelen gayreti gösterdim. Bu yolda benimle birlikte yürüyen, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen tüm teşkilat mensuplarımıza, dava arkadaşlarıma ve Nusaybinli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum," dedi.

Yeni başkan İrfan Yıldızoğlu'na olan güvenini dile getiren Özel, "İrfan kardeşimle birlikte Ak Parti Nusaybin İlçe Başkanlığı'nda yeni bir döneme adım atıyoruz. Gençliğinin verdiği enerji ve azimle, Ak Parti’mizi ve Nusaybin’imizi daha ileriye taşıyacağına gönülden inanıyorum. Bizler her zaman onun yanında olmaya, tecrübelerimizle destek vermeye devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.

Özel, görevini devrederken hizmete devam edeceğini ve millet için çalışmayı sürdüreceğini vurguladı. "Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin. İrfan Yıldızoğlu kardeşime ve tüm teşkilatımıza hayırlı, uğurlu olsun," diyerek sözlerini tamamladı.

Yeni başkan İrfan Yıldızoğlu ise, devraldığı bayrağı daha ileriye taşımak için var gücüyle çalışacağını belirtti.

 

Yıldızoğlu, Latif Özel'e teşekkür ederek, AK Parti Nusaybin İlçe Başkanlığı görevini en iyi şekilde sürdüreceğini ve Nusaybin'e hizmet etmeye devam edeceğini belirtti. Görev değişimi, teşkilat mensupları ve partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

Editör: Erkan Akın

Yorum Yaz