dedas
Turkcella

Yangından Etkilenen Çocuklara Destek

Mardin Büyükşehir Belediyesi, yangından etkilenen Mazıdağı ilçesi Yücebağ Mahallesinde çocuklar için psiko-sosyal destek alanı oluşturacak.

  • 11.07.2024 12:50
Yangından Etkilenen Çocuklara Destek

Mardin ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyeleri, Mazıdağı Belediyesi ile çok sayıda sivil toplum örgütünün aralarında bulunduğu Çocuk Komisyonu’nun, 20 Haziran Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde çıkan yangından etkilenen ve çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiği Mazıdağı Yücebağ Mahallesinde çocuklar için yürüteceği psiko-sosyal destek için çalışmalar başladı. 

Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Devrim Demir, Mazıdağı Belediyesi Eş Başkanları Kudret Uçuk ve Hamdin Demir, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlarından oluşan heyet, Yücebağ Mahallesinde çocuklar için yapımına başlanılan psiko-sosyal destek alanında incelemelerde bulundu. Eş Başkan Demir, çalışmaların biran önce bitirilmesi için yetkililere gerekli talimatları verdi.

Eş Başkan Demir, daha sonra çocuklarla bir araya geldi. Çocuklarla sıcak bir ortamda bir süre sohbet eden Eş Başkan Demir, çocuklar için gerekli çalışmaların ivedilikle yapılacağını söyledi.

BELEDİYE BÜLTENİ

Editör: Mahsun Fidan

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
12.07.2024 / 09:08

niye böyle resim çektirme yerine icraat iş yapmıyorlar. bunlar değil hepsi için

Yorum Yaz