dedas
Turkcella

Van’da HÜDA PAR'ın kanun teklifini tanıtım stantları açıldı

HÜDA PAR Van İl Başkanlığı, Türkiye vatandaşı soykırımcı siyonistlerin yargılanmasına yönelik Meclis’e sunulan kanun teklifi hakkında vatandaşları bilgilendirmek ve kamuoyu oluşturmak amacıyla stant kurdu.

  • 27.07.2024 17:12
Van’da HÜDA PAR'ın kanun teklifini tanıtım stantları açıldı

Gazze'de yaşanan soykırıma katılan çifte vatandaşlar hakkında HÜDA PAR tarafından hazırlanan kanun teklifinin TBMM'de görüşülmesi yönündeki önergenin kabulünün ardından kanunun yasalaşması için çalışmalar sürüyor.

Meclis tatile girmeden kanun teklifinin yasalaşması için çalışma yürüten HÜDA PAR, Van’da da stant kurdu.

HÜDA PAR Van İl Başkanlığınca Beşyol Meydanı ile Maraş Caddesi’nde açılan stantlarda hazırlanan el broşürleri ile vatandaşlar bilgilendiriliyor.

Yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren HÜDA PAR Van İl Başkan Yardımcısı Faruk Tasan, “Meclis’e verilen kanun teklifinin Meclis kapanmadan görüşülmesi ve kabul edilmesi adına halkımızda bir farkındalık oluşturmak için stantlarımızı kurduk. Maraş Caddesi ve Beşyol’da olmak üzere 2 yerde stant kurduk. Özellikle bu kanun hakkında insanları bilgilendirmek için stantlarımızı kullanıyoruz. Halkımız açmış olduğumuz stantlara yoğun bir ilgi gösteriyor. Vatandaşlarımız, Gazze’nin mazlumiyeti konusunda bilgili ve duyarlı. Bu duyarlılıklarını da gelip bizimle paylaşıyorlar. Birlikte ne yapılabileceğinin hesaplarını yapıyoruz.” dedi.

Oda ve STK’lardan destek ziyareti

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Van TSO Meclis Başkanı Turan Avcı, ASRİAD Van Şube Başkanı Taner Han ve oda üyeleri kurulan standı ziyaret ederek destek mesajı verdi.

HÜDA PAR’ın vermiş olduğu kanun teklifinin çok anlamlı ve yerinde olduğunu belirten Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, soykırımcı siyonistlerin cezalandırılması gerektiğini vurguladı.

İLKHA

Yorum Yaz