diorex
Turkcella

Vali Akkoyun yangın söndürme çalışmalarını yerinde takip etti (Mardin Eğitim Araştırma Hastanesinde çıkan yangın)

Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 300 yataklı ek binasını besleyen trafo odasında yangın çıktı. Henüz nedeni belirlenemeyen yangın, kısa sürede hastane personeli ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın esnasında hastanede herhangi bir can kaybı yaşanmadı ve tüm birimlerde hizmet aksamadan devam etti. Vali Akkoyun, yangın söndürme çalışmalarını ilk andan itibaren yerinde inceledi, yetkililerden sahada anlık bilgi aldı.

  • 20.09.2024 23:47
Vali Akkoyun yangın söndürme çalışmalarını yerinde takip etti (Mardin Eğitim Araştırma Hastanesinde çıkan yangın)

Yangının haber alınmasıyla birlikte Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, hastaneye giderek söndürme çalışmalarını yerinde denetledi. Vali Akkoyun, yangının çıkış sebebi ve hasar tespit çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Yangın sırasında hastaların tedavisinde bir aksama yaşanmadığı ve elektrik kesintisi nedeniyle öncelikli birimlere saat 11.50 itibarıyla kısmi enerji verildiği belirtildi.

Yangının nedenine ilişkin incelemeler devam ederken, Mardin Valisi Tuncay Akkoyun’un olay anından itibaren durumu yakından takip ettiği ve tüm ilgili kurumların koordinli olarak çalışması talimtı verdiği öğrenildi.

Vali Akkoyun, yangın sonra vatandaşlara ve sağlık personellerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Image description

Image description

Editör: Beşir Şavur

Yorum Yaz