akademi
Turkcella

SON DAKİKA! Mehmet Kasım Gülpınar istifa etti!

Yeniden Refah Partisi’nde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen eski AK Partili Mehmet Kasım Gülpınar partisinden istifa ettiği öğrenildi.

  • 02.09.2024 12:53
SON DAKİKA! Mehmet Kasım Gülpınar istifa etti!

31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde AK Parti’den istifa ederek Yeniden Refah Partisi’nden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mehmet Kasım Gülpınar, 46 bin 770 oy farkı ile Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.

Mehmet Kasım Gülpınar, mazbatasını aldıktan sonra belediyedeki çalışmalarına başladı. Gülpınar gelir gelmez, birçok daire başkanı, şube müdürü ve personellerle yollarını ayırdı. Yerlerine birçok yeni ismi atadı.

İSTİFASI GÜNDEMDEN DÜŞMEDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın seçilmesinin hemen ardından sürekli Yeniden Refah Partisi’nden istifa edip AK Parti’ye geçeceği konuşuldu.

Kasım Gülpınar bu iddialara meclis toplantısında cevap verdi. Gülpınar, görüşmelerin olduğunu fakat henüz net bir şeyin olmadığını belirtti.

BEKLENEN İSTİFA GELDİ

Açıklamadan 22 gün sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Yeniden Refah Partisi’nde istifa etti.

Editör: Mahsun Fidan

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
03.09.2024 / 02:10

satılık insanlar çoooooooook abiler...satansatana...

Yorum Yaz