Nusaybin Belediyesi ekmek zammına müdahale etti
Mardin ve ilçelerinde 6 TL olan 400 gr ekmek fiyatının Nusaybin'de esnaflar tarafından 7 TL'ye çıkarılmasına Nusaybin Belediye Başkanlığı müdahale etti.

Mardin ve ilçelerinde 6 TL olan 400 gr ekmek fiyatının Nusaybin'de esnaflar tarafından 7 TL'ye çıkarılmasına Nusaybin Belediye Başkanlığı müdahale etti.
Nusaybin Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, mevzuata uygun tüm esnafın belirlenen fiyat üzerinden satış yapacaklarını, gerekli denetimlerin devam edeceğini duyurdu,
Nusaybin Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada,
"Belediye Başkanlığımızdan Ekmek Zamlarına İlişkin Basın Açıklaması
Nusaybin'de Fırıncı Esnaflarımız tarafından yapılan ekmek zammına ilişkin Belediye Başkanlığımız tarafından Yapılan Denetimler ve Fırıncı Esnaflarımızla yapılan görüşmeler sonucunda ekmek satış fiyatı, mevzuata uygun daha önce belirlenen fiyata geri çekilmiştir.
Fırın başta olmak üzere unlu mamüller satışı yapan işyerlerine yönelik denetimlerimiz devam edecektir.
Tüm esnaflarımızın ekmek satış fiyatı konusunda belirlenen fiyatın dışına çıkmaması, aksi durumda satış yapan esnaflara yönelik gerekli cezai işlem uygulanacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
Öte yanda bugün sabah saatlerinden itibaren Nusaybin'deki tüm fırınlarda Mardin ve ilçelerinde uygulanan fiyat üzerinden satışlara başlandığı öğrenildi.
NUSAYBİNİM
Editör: Nusaybinim
Çarşı merkezi trafik işkencesi
06.07.2022 / 21:20Ekmek sorununa müdahele ettiği için Kaymakam bey e teşekkür ederim.Nusaybin çarşı merkezi trafiğine acilen bir çözüm bulunması gerekir.nusaybini kaldırmıyor artık.bugün demokrasi parkinin orda tikanma, tartisma ve kavga oldu.hatta küçük bir kazada yaşandı.buna şahit oldum.bu soruna yetkililerln acilen çözüm bulmasını istiyorum.
zlam
05.07.2022 / 13:25Helal olsun kaymakam bey. Allah sizden razı olsun. Vatandaşın ekmeğini koruduğunuz için