diorex
ARTUKBEY

Mardinli gençten 46 gündür haber alınamıyor!

Nusaybinli Genç yurt dışında 46 gündür, haber alamayan ailesi perişan halde! Yetkililerden yardım istedi.

  • 07.10.2024 11:04
Mardinli gençten 46 gündür haber alınamıyor!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde yaşayan Akalın ailesi, 24 yaşındaki oğulları Serdar Akalın'ın yurt dışına çıkmasının ardından 46 gündür haber alamadıklarını belirterek son olarak Bosna Hersek'te olduğu Serdar Akalın’dan alınan konumun, Hırvatistan sınırına yakın bir bölgede olduğu ifade edildi.

Bosna Hersek’te 21 Ağustos’tan buyana haber alınamayan 24 yaşındaki Serdar Akalın’ın babası Fikret Akalın, Oğluna yurt dışına gitmemesi için uyarılarda bulunduğunu ancak buna rağmen yurt dışına çıktığını belirti.

Akalın, oğlunun Almanya’ya ulaştırılmadan Bosna Hersek’te ormanda telefonla konum atıktan sonra yorgunluktan dolayı yürüyemeyince rehberler tarafından geride bırakıldığını öğrendiklerini ve o zamandan beri oğullarından haber alamadıklarını dile getirdi. Akalın, Bosna'ya gidip bir hafta süreyle oğlunu aradığını, ancak Türk ve Bosna-Hersek konsolosluklarında kendilerine Serdar Akalın ismiyle burada ve Hırvatistan’da kayıp şahıs olmadığını belirtildi ve bir sonuç alamadığını söyledi.

Akalın ailesi, hem sosyal medya üzerinden Serdar’ın bulunması için fotoğrafını paylaşarak çabaladıklarını söyledi.

Akalın, oğlunun kaybolması sonrası büyük bir üzüntü içinde olduklarını ve devlet yetkililerinden yardım beklediklerini belirterek, "Devletimizden, Dışişleri temsilciliklerimizden oğlumuzu bulmaları için yardım istiyoruz. Gerçekten çok perişanız, aile olarak dağıldık," dedi.

Aile, Serdar Akalın’ın bulunması için gören ya da duyan kişilerin yetkililere haber vermelerini rica ediyorm.”diye konuştu.

İletişim: Fikret Akalın - +90 543 459 93 49

Image description

Image description

HABER: CİHAT ŞAYIK (NUSAYBİN)

Editör: Beşir Şavur

Yorum Yaz