diorex
Turkcella

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun’dan 19 Eylül Gaziler Günü açıklaması

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, “Gazilerimiz cesareti ve fedakârlığı sayesinde bugün huzur ve güven içinde yaşıyoruz. Onların göstermiş olduğu fedakârlıkları nesiller boyu hatırlayacak ve gururla anacağız.” dedi.

  • 19.09.2024 13:30
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun’dan 19 Eylül Gaziler Günü açıklaması

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Vali Tuncay Akkoyun, gazilerin göstermiş olduğu fedakarlığın nesiller boyu gururla hatırlanacağını söyledi.


Vali Akkoyun, “19 Eylül Gaziler Günü, vatanımızın bağımsızlığı ve bütünlüğü için canlarını siper eden, cesaretleriyle tarihe iz bırakan kahraman gazilerimizin onuruna kutlanan anlamlı bir gündür. Gazilerimiz, aziz vatanımız için cesaretle mücadele etmiş, her biri kahramanlık destanlarının yaşayan tanıklarıdır. Onların cesareti ve fedakârlığı sayesinde bugün huzur ve güven içinde yaşıyoruz. 19 Eylül, gazilerimize duyduğumuz saygı ve minnettarlığın bir göstergesidir. Onların göstermiş olduğu fedakârlıkları nesiller boyu hatırlayacak ve gururla anacağız. 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden Gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyor, hayatta olan Gazilerimize de sağlıklı, sıhhatli ömürler diliyorum.” diye konuştu.

Yorum Yaz