diorex
dedas

Kur'an kursu öğreticilerine yönelik ilk yardım eğitimi düzenlendi

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından Kur’an kursu öğreticilerine yönelik, teorik ve uygulamalı birçok bilgiyi kapsayan “Temel İlk Yardım Eğitimi” semineri düzenlendi.

  • 20.02.2025 15:56
Kur'an kursu öğreticilerine yönelik ilk yardım eğitimi düzenlendi

İl Müftülüğü konferans salonunda düzenlenen seminere İl Müftü Yardımcısı Zeynep Kaya Demirtaş, İl Milli Eğitim Müdürlüğü İlk Yardım Eğitmeni Nesih Çiçek ile Kur’an kursu öğreticileri katıldı.

Eğitmen Çiçek, temel yaşam desteği, hasta ve yaralının ilk değerlendirmesi, solunum yolu tıkanıklığı, kanamalar, yaralanmalar, hasta ve yaralı taşıma teknikleri gibi hayati konuları uygulamalı olarak anlattı.

Seminere eşlik eden İl Müftü Yardımcısı Zeynep Kaya Demirtaş, verilen seminerin önemine vurgu yaparak, Kur’an kurslarında yaşanan herhangi bir olaya karşı ilk müdahalenin hayati önem taşıdığını söyledi.

İLKHA

Yorum Yaz