diorex
fair play

Kızıltepe Kaymakamı Cıdıroğlu’ndan örnek davranış

Mardin’in Kızıltepe İlçe Kaymakamlığına atanarak görevine başlayan Kaymakam Fatih Cıdıroğlu, tebrik için çiçek gönderilmemesini, bunun yerine ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımı için bağışta bulunulmasını istedi.

  • 01.09.2022 13:50
Kızıltepe Kaymakamı Cıdıroğlu’ndan örnek davranış

Mardin'in Kızıltepe İlçe Kaymakamlığına atanarak görevine başlayan Kaymakam Fatih Cıdıroğlu, tebrik için çiçek gönderilmemesini, bunun yerine ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımı için bağışta bulunulmasını istedi.

2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Kızıltepe Kaymakamlığına atanan Fatih Cıdıroğlu, örnek bir davranış sergiledi.

Tebrik için gönderilecek çiçekler yerine öğrencilere yardım yapılmasını isteyen Kaymakam Cıdıroğlu, “Kıymetli Kızıltepeli hemşerilerim; ilçemizde göreve başlamış bulunuyorum.

Sizlerden ricam, tebrik amacıyla kaymakamlık ve belediye başkanlığına tarafıma gönderilecek çiçekler yerine, Kızıltepe'de bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik eğitim yardımı yapmak amacıyla Kızıltepe Kaymakamlığı bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Başkanlığına nakdi bağış yapmanızdır.

Yapılacak olan tüm bağışlar ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik şahsım başkanlığında sizlerin adınıza iletilecektir. Şimdiden destekte bulunacak hemşerilerime teşekkür ederim” dedi.

İHA

Yorumlar

Image
Mihrimah
03.09.2022 / 03:32

Tebrik ederim .İnşallah böyle duyarlı olur herkes.

Image
Semsa boğa
02.09.2022 / 12:19

Yaptığınız bu davranış herkese örnek olmasin dileğiyle ilçemiz için hayırlı bişi yaptınız tebrikler herkese hayırlı uğurlu olması dileğiyle

Image
Abdulkadir çoktan
01.09.2022 / 14:11

çok duygulandım

Image
Yunus Balkaya
02.09.2022 / 17:42

Kızıltepe de yaşamıyorum fakat kaymakam Bey'in bu naif düşüncesine ortak olmak bir nebze olsun yardımcı olabilmek adına mutlak suretle bağış yapmak istiyorum<br>İyiki varsınız kaymakam bey şimdiden Kızıltepe halkıyla omuz omuza birlikte çok güzel işler eserler yapacağınıza canı gönülden inanıyorum<br>Hayırlı olsun

Yorum Yaz