diorex
dedas

Katil Semih Çelik kimdir? Semih Çelik aslen nereliydi? Babasının ağzından Katil Semih Çelik nasıl biri..

  • 07.10.2024 17:37
Katil Semih Çelik kimdir?  Semih Çelik aslen nereliydi? Babasının ağzından Katil Semih Çelik nasıl biri..

HER birey kendi Çocuğuna iyi Baksın!
Katil Semih Çelik'in babasının ifadesi:

"Bir oğlum bir kızım var. Kayınpederimin evinde oturuyoruz. Pandemiden önce, Semih lise 3'te okurken, öğretmeni bizi çağırıp bir arkadaşını kastederek 'Ondan uzak dursun' demişti.

-Lise 3'te ona aldığımız bilgisayarla devamlı vakit geçiriyordu. Odasına ben, annesi ya da ablası girdiğinde hemen telaşla bilgisayarını kapatıyordu.

-1 Mart 2022'de İkbal Uzuner'in annesi eşimi arayarak, 'Senin oğlun benim kızımın beynini yıkamış, beraber intihar edecekler' demiş. Aynı gün akşam saatlerinde Semih'in sol göğüs bölgesinden kendisini bıçaklayarak intihara teşebbüs ettiğini öğrendik.

-Bu olaydan ötürü muayenesi Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi'nde oldu. Psikoloji üzerine ilaç tedavisi üzerine 3 hafta bu hastanede yattı.

-Kendisi Rami Meydan'da bir iş yerinde çalışmaya başladı. Kasaplığı öğrendi. En son Bayrampaşa'da çalışıyordu. Bundan 9 ay kadar önce bıraktı. Evde kendisinin altın birikimleri vardı. İhtiyaçlarını bunları satarak karşılıyordu.

-Kendisi 2 yıldan beri uyuşturucu madde kullanıyordu. Davranış değişikliğinden, duygu durum bozukluğundan bunu tahmin edebiliyordum. Ama uyuşturucu maddeyi nerden, nasıl temin ettiği hakkında bilgim yoktu.

-Bundan 1 yıl kadar önce Semih'in odasına girdiğimde çizdiği insan psikolojisini korkutan şeytana benzer kara kalem resimler gördüm. Semih'e bu resimlerin ne olduğunu sorduğumuzda bizlere 'Anlamazsınız, düşünce yapılarımız değişik' diyerek başka açıklama yapmıyordu.

-Semih yukarıda beyan ettiğim intihara teşebbüs olayından sonra İkbal Uzuner'den ayrıldı. Bundan 1 yıl kadar önce Semih bıraktığı liseden sınıf arkadaşı Ayşenur Halil isimli kızla çıkmaya başladı.

-Ayşenur Pazartesi günleri ikametimize gelirdi. 12:00 -17:00 arası Semih ile Ayşenur evde tek başlarına vakit geçirirlerdi. Aynı zamanda dışarıda da buluşurlardı.

-Olay günü 10:44 sıralarında Semih'e 'Oğlum işten dolayı ben bu akşam geç geleceğim' dedim. Kendisi de bana 'Ayşenur evde, gün içinde sakın gelmeyesin baba' dedi. Ben dışarıda bulunduğum sırada eşim arayarak 'Polisler evde, çabuk eve geç' dedi. Ben de eve geldiğimde polislerden öğrendim.

-Doktor Semih'e psikolojik bir ilaç yazmıştı ama Semih doktorun yazdığı ilacı kullanmıyordu. Semih ara ara evde şarap, bira gibi alkol alırdı ama 3 ay kadardır uyuşturucu kullanmıyordu. Çünkü uyuşturucu madde alacak parası yoktu.

-2023 yılı Kış ayında Semih'in odasına girdiğimde penceresi açık ve odası buz gibiydi. Ben de kendisine 'Hayırdır ne yapıyorsun' diyerek penceresini kapatmak isterken, yanıma gelerek 'Hayır, kapatma camı' diyerek eliyle gökyüzünü işaret ederek 'Bak bakalım ne görüyorsun' dedi. Ben de karanlık bir şey görmüyorum dedim. Kendisi de bana 'Sen benim gördüğümü göremiyorsun' dedi." şeklinde konuştu.

-Eşimden öğrendiğim kadarıyla olay günü 11:00 sıralarında telefon üzerinden görüntülü Semih'i aramış, Semih ve evde yanında bulunan kız arkadaşı Ayşenur ile görüşmüş. Herhangi bir sorun yokmuş.

-Semih'e 'O bilgisayarı incelemeye götüreceğim' dediğimde kıyameti kopardı. Semih'in bilgisayarda ya da telefonu ile hangi sitelere girdiği, kim ya da kimlerle irtibat kurduğu, beyninin kim ya da kimler tarafından yıkanmış olduğu hakkında bilgim yok.

-16 yaşına gelmeden önce imanlı biriydi. Namazını da kılıyordu. Hatta bana neden Namaz kılmıyorsun, cehennemde yanacaksın' da demişti.

Bu yaz, 'Baba, gideceğim yerde mutlu olacağımı bilsen üzülür müsün?' dedi. 'Rabbimiz canı ben verdim, ben alırım, intihar günahtır' dedim. 'Sen beni anlayamazsın' dedi. 'Önünde bir hayat var' dedim ama 'O kadar uzun yaşamayacağım' dedi. 'Bu hayat boş' diyordu. Sadece Ayşenur ile görüşüyordu.

- Kasaplık aletlerini odasında tutuyordu. Aldığımda aşırı sinirlenip 'Sakın dokunma' dedi. Korktuğum için üzerine gitmedim. Eşim, olay günü Semih'i ve Ayşenur'u görüntülü aramış, herhangi bir sorun yokmuş.

Eşim, Semih'in 16 yaşından itibaren varoluşla ilgili 'Tanrı bizi niye yarattı?' gibi sorular sorduğunu söyledi. Okul öğretmenleri, Semih'in çok zeki olduğunu, rehber öğretmeni de 'Bu çocuk yazılıma yatkın, bilgisayar alırsanız kendini geliştirebilir' demişti. Ancak Semih, bilgisayarı incelemeye götüreceğimi söylediğimde kıyameti kopardı. Bu bilgisayarı 3 yıl önce parça parça sattı.

Katil Semih Çelik'in öldürdüğü İkbal Uzuner'in babası Hasan Uzuner'in ifadesi ortaya çıktı:

• Kızım 1.5 yıldır Semih'le hiçbir şekilde iletişim kurmamıştı. Olay günü de eşim kızımı aramış ancak telefonunu bir erkek açmış. 'Merak etme kızın emin ellerde' demiş.

• Eşim tekrar kızımı arayınca bu sefer başka bir erkek açmış ve telefonun surlardan aşağı düştüğünü söyledi. Eşime yerini tarif edip gelip telefonu alabilirsiniz demiş. Eşimle birlikte kızımın telefonunu almaya gittik.

• Telefonu evsiz biri bulmuş, telefonun surlardan düştüğünü söylemiş. Biz de belki kızımız surun üstündedir diye yukarı çıkmak istedik ancak teller olduğu için çıkamadık.

• Aşağı indikten sonra kalabalık bir grubun surlara baktığını gördük.

• Belki kızımız kalabalığın içindedir diye oraya doğru yürürken kızımın kafasını gördüm.

Yorum Yaz