diorex
dedas

HÜDA PAR Nizip İlçe Başkanı Çakar: Vatandaş başıboş sokak köpeklerine çözüm bekliyor

Gaziantep'in Nizip ilçesinde sık sık yaşanan köpek saldırılarının ilçede büyük sorun haline geldiğini belirten HÜDA PAR Nizip İlçe Başkanı Bayram Çakar, vatandaşların yetkililerden çözüm beklediğini kaydetti.

  • 22.02.2025 13:16
HÜDA PAR Nizip İlçe Başkanı Çakar: Vatandaş başıboş sokak köpeklerine çözüm bekliyor

İlçe esnafını ve vatandaşları ziyaret eden HÜDA PAR Nizip ilçe Başkanı Çakar ve beraberinde heyet, başıboş sokak köpekleri başta olmak üzere ilçe halkının sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Köpek saldırısından kurtulmak için kaçarken araç çarpması sonucu ağır yaralanan bir gencin halen yoğun bakımda olduğuna değinen Çakar, başıboş sokak köpeklerinin ilçe halkı için büyük sorun haline geldiğine değindi.

"Yetkililerden çözüm bekliyoruz"

HÜDA PAR Nizip İlçe Başkanı Çakar yaptığı açıklamada, "HÜDA PAR olarak ilçemizdeki sorun ve sıkıntıları dile getirmeye devam ediyoruz. Birkaç gün önce ilçemizde köpek saldırması sonucu yaşanan kazada yaralanan genç halen yoğun bakımda tedavi görmektedir. Başıboş sokak köpekleriyle alakalı eslaflarımızı ziyaret ettik, onları dinledik. Esnaflarımız çocukların sabahları okula gidemediğini, yaşlıların sabah namazına gidemediğini, hatta gündüz gözüyle insanların köpeklerin saldırısına uğradığını belirtti. Bu konuda halkımızın bizden istediği bu sorunu yetkililere duyurmamızdır. Buradan yetkililere sesleniyoruz; bu sorunun acilen çözülmesi gerekiyor. Bu sorun ilçemizdeki gençlerimizin, çocuklarımızın canlarını yakıyor." ifadelerini kullandı.

İlçede bulunan esnaf ve vatandaşlar ise köpek saldırılarının çok fazla yaşandığını, başıboş köpek sorununa bir an önce çözüm bulunmasını beklediklerini kaydetti.

İLKHA

Yorum Yaz