dedas
Turkcella

HÜDA PAR Ağrı İl Teşkilatı, partisinin yasa teklifi kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi

HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Şaban Gökhan, İl Teşkilatı ile birlikte Meclis'e sunulan kanun teklifi kapsamında siyasi parti, basın ve STK temsilcilerine ziyaret gerçekleştirdi.

  • 27.07.2024 16:06
HÜDA PAR Ağrı İl Teşkilatı, partisinin  yasa teklifi kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi

İl Başkanı Şaban Gökhan ve beraberindeki heyet sırasıyla Ağrı Çalışan Gazeteciler Cemiyeti, İHH Ağrı Temsilciliği, ÖNDER İmam Hatipler Derneği Ağrı Şubesi, AK Parti Ağrı İl Başkanlığı, Cihannüma Ağrı Şubesi, Diyadinnet.com Bürosu, İHA Ağrı Bürosu'na ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretlerde Şaban Gökhan, HÜDA PAR'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunduğu Gazze'de soykırım suçunu işleyen Türkiye vatandaşı olan siyonistlerin vatandaşlıktan atılması, müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması ve mal varlıklarına el konulmasına dair Meclis'e sunulan kanun teklifinin önemli olduğunu vurguladı.

Gökhan yaptığı açıklamalarda, "Dokuz ayı aşkın bir süredir Gazze'de soykırımda bulunan siyonist ve işgalci israil ordusunun son olarak hafta başında Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus şehrinin çeşitli bölgelerine düzenlediği hava ve topçu saldırıları sonucu 100'den fazla Filistinli kardeşimiz şehit olmuştur. İyice zıvanadan çıkan siyonistler, insanlıktan uzak bir halde terör saldırılarını sürdürürken gerçekleşen bu son saldırı sözün bittiği yer olmuştur." dedi.

İslam ülkelerini somut adımlar atmaya çağıran Gökhan, "Küfür tek millettir. Katil ve zalim netanyahunun Amerikan meclisinde bir kahraman gibi karşılanması ve dakikalarca ayakta alkışlanması da bunun son örneğidir. Müslümanın Müslümandan başka dostu yoktur. Bu bir gerçektir ki düşmanlarımız Müslümanların ayrılığından güç almaktadır. Anadolu insanı bugün Filistin direnişinin ta kendisidir. Bundan hareketle çifte vatandaş muhabbetiyle, siyonist işgal ordusunun saflarında yer alıp Gazze'de soykırım suçunu işleyen Türkiye vatandaşı olan siyonistlerin vatandaşlıktan atılması, müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması ve mal varlıklarına el konulmasına dair Meclis'e sunulan kanun teklifini sonuna kadar destekliyoruz. Bunun yasalaşması çok önemli." ifadelerini kullandı.

Gökhan, söz konusu kanun teklifine Meclis'te grubu bulunan veyahut bulunmayan tüm partilerin ve milletvekillerin destek vermesinin vicdani ve insani bir sorumluluk olduğunu hatırlattı.

İLKHA

Yorum Yaz