diorex
sampiyon

Gazze’ye tanklarla girdiler!

İşgal ordusu, tank ve zırhlı araçlarla Gazze'nin kuzeyine baskın düzenledi

  • 26.10.2023 12:09
Gazze’ye tanklarla girdiler!

Gazze'de soykırıma devam eden İsrail şimdiye dek 7 bine yakın sivili katletti. Gazze halkını ortadan kaldırmak için harekete geçen İsrail'in vahşice katlettiği sivillerin yüzde 40'ının çocuk olduğu anlaşıldı. Gazze Şeridi'ne gece boy saldırılar devam ederken İsrail ordusu, kara kuvvetlerinin tank ve zırhlı araçlarla Gazze'nin kuzeyine baskın düzenlediğini duyurdu.


İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), askerlerin tanklarla Gazze Şeridi'nin kuzeyine girdiğini, belirlenen hedefler vurulduktan sonra geri döndüğünü açıkladı. IDF’ten yapılan açıklamada, İsrail askerlerinin Gazze Şeridi'nin kuzeyine girdiği kaydedildi.


Açıklamada, "Savaşın sonraki aşamalarına hazırlık olarak IDF'nin Gazze'nin kuzeyinde faaliyet gösterdiği, IDF tanklarının ve piyadelerinin çok sayıda hücreyi, altyapıyı ve tanksavar füze fırlatma noktasını vurduğu, askerlerin daha sonra bölgeyi terk ederek geri döndüğü" ifadeleri kullanıldı.

 

Editör: Salih Keskin

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
26.10.2023 / 16:47

üzücü durum

Yorum Yaz