akademi
diorex
Turkcella
ARTUKBEY

Feci kazada ölen kişinin kimliği belli oldu!

Mardin'in merkez Artuklu ilçesinde tırın çarpması sonucu 60 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

  • 04.10.2024 17:19
Feci kazada ölen kişinin kimliği belli oldu!

Yenişehir Mahallesi Vali Ozan Caddesi'nde sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 47 DT 268 plakalı tır, yolun karşısına geçmeye çalışan 60 yaşındaki Nebahat Uğur'a çarptı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerince yapılan incelemede, kadının olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

Kadının cesedi, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

ÇEVRE YOLU BİR KEZ DAHA GÜNDEMDE!

Yaşanan elim kazanın ardından Çevre yolundan geçmesi gereken büyük tonajlı araçların şehir merkezinden geçmesi bir kez daha tartışmaları beraberinde getirdi.

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
04.10.2024 / 18:32

Yani anlamadım o kavşağın dibine yaya geçitini hangi akla hizmet yaptılar. Ne kavşak ama şehirin ortasında dev canavarlar geçer üzerine bir de sürücülerin ahlak darlığı eklenince sanki tır ile yaya yarışır duruma gelir bu ahlak yoksunu sürücüler tarafından kaza kacınılmaz oluyor. Zaten o kavşağı oraya taşıdıkları zaman beni yöneten kişilerin zekasıyla gururlanmıştım. Bir de çevre yolu var ki maşallah etrafı hep evlerle örürmüş dünyanın hiçbir yerinde çevre yolu şehir merkezinden geçmez neyse diyeceğim o ki tirunlarımıza belki çevrecyolu nasip olur o zaman da mezar taşlarımızda ölüm nedeni olarak Mardin genelimde trafik kazası yazar. Kısa zaman içinde çevre yolu ihalesinin yapılmasına artık rantan ötürü yeter ertelendi. Torpilsiz kişilerin bizi bırakmasına niyet etmek dileği ile

Image
Ziyaretçi
04.10.2024 / 17:47

STK'lar yarın olayin olduğu yerde toplansın. Ama yapmazlar bunu, değil mi?

Yorum Yaz