akademi
diorex
Turkcella
ARTUKBEY

En Güzel Kurban Bayramı Mesajları 2022 | Resimli, Kısa ve Öz Kurban Bayramı Mesajları

Kurban bayramımız Mübarek olsun sevgili okurlarımız. Bu güzel bayram gününde sizler için 2022 yılı en güzel bayram mesajlarını hazırladık. Sevdiklerinize watsapdan, sosyal medyadan gönderebiliceğiniz anlamı, resimli, kısa ve öz Kurban bayram mesajları derledik. İşte 2022 Kurban bayramı mesajları... (Rahatlıkla kopyalayıp sevdiklerinize gönderebilirsiniz kısa Kurban mesajları) Kurban Bayramı kutlama mesajları arasında uzun ve kısa Kurban Bayramı mesaj derlemelerini sizler de haberimizde bulabilirsiniz. Bol seçenekli, resimli, yazılı, resimsiz, anlamlı, ayetli, dualı 'Kurban Bayramı mesajları 2022...

  • 09.07.2022 07:04
En Güzel Kurban Bayramı Mesajları 2022 | Resimli, Kısa ve Öz Kurban Bayramı Mesajları

Kurban Bayramı hazırlıkları devam ederken bayram mesajları seçenekleri de değerlendirilmeye başlandı. Bayram mesajları her yıl olduğu gibi bu yıl da 4 günlük Kurban Bayramı boyunca paylaşılacak. Dört gün sürecek olan Kurban Bayramında kurban ibadetini yerine getirmeye çalışan vatandaşlar, bayram mesajları ile de Müslümanlar için maneviyatı yüksek olan bugünün anlam ve önemini bir kez daha hatırlatacak. İşte 2022 Kurban Bayramı'na özel bayram mesajları...

KURBAN BAYRAMI MESAJLARI

09 Temmuz 2022 Cumartesi günü itibariyle Elhamdülillah Kurban bayramına kavuştuk. Tüm okurlarımızın Kurban Bayramı Mübarek Olsun. Bayramın girmesiyle bayram mesajları da oldukça aranmaya başladı. Her yıl gönderdiğimiz Kurban bayramı mesajlarından farklı anlamı mesajlar göndermek istiyoruz. İşte siz sevgili okurlarımız için 2022 yılı ailenize, sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel, anlamı, resimli, kısa Kurban bayramı mesajları. Kurban bayramı mesajlarını kolaylıkla kopyalayıp her mecradan sevdiklerinize gönderebilirsiniz.

Bu haberdeki başlıklar:

KURBAN BAYRAMI MESAJLARI KISA VE ÖZ 2022

Kurban Bayramı vesilesiyle sağlıklı, huzurlu, esenlik dolu günler geçirmenizi diliyorum.

Bugün dualarınızı her zamankinden daha çok yapın, koruyucu meleklerini avuçlarınızın içine çiçekler döksün, kalplerinize bedeninize ilham versin. Bayramları en hayırlı şekilde geçirmeyi nasip etsin bizlere. Kurban bayramınızı kutlarım.

Kurban Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Hayırlı bir ömür ve güzel temennilerle sizlerin ve ailenizin Kurban Bayramı kutlu olsun.

Rahmet deryasında gönüllerin sevgiye ve dostluğa dönüştüğü Kurban Bayramı’mız mübarek olsun.

Kurban Bayramı’nın size ve ailenize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum.

Kurban Bayramı'nın tüm bereketiyle yüreklere mutluluk ve manevi coşkular getirmesini dilerim.

Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dilerim.

Ailenizle birlikte nice hayırlı ve güzel bayramlar dilerim.

Gönüllere, huzur ve bereket getiren Kurban bayramınız kutlu olsun.

Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın her şey hallolur. Sevgi, ve saygıyla, bayramınız mübarek olsun.

2022 KURBAN BAYRAM MESAJLARI

Allah'ın rahmeti, bereketi ve selameti üzerinize olsun. Esenliğiyle gelen Kurban bayramınız mübarek olsun.

Dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışmayı ve muhabbeti arttıran Kurban Bayramı hayırlara vesile olsun. Ümmeti İslam'ın ve sizlerin bayramı mübarek olsun.

Rahmet deryasında gönüllerin sevgiye ve dostluğa dönüştüğü Kurban Bayramı’mız kutlu ve bereketli olsun. Nice bayramlara.

Dua kapılarının sonuna kadar açık olduğu, bela ve kötülüklerin arındırıldığı bu güzel bayram gününün hayırlara vesile olmasını dilerim. Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Tüm İslam âleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Kurban Bayramı'nın sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıkacağı, nefsani duygularımızı bir nebze olsun terbiye etmeye güzel bir vesile olmasını dilerim.

Bütün İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlar, bu mübarek ayın tüm insanlığa barış, huzur ve hoşgörü getirmesini temenni ederim.

RESİMLİ KURBAN BAYRAMI MESAJLARI 2022

SEVGİLİYE BAYRAM MESAJLARI 2022

En güzel Anıları birlikte paylaşmak dileği ile en güzel hatıraları bu bayramda tazelemek dileği ile CANIM SEVGİLİM. Bayramın mübarek olsun.

Güzel gözlerinde bulduğum tüm güzellikler benim en güzel bayramım. Bayramın kutlu olsun.

Sevgilim..! Bayramını en yüce ve en samimi duygularımla kutlarım. Yüzün daima bayram sevinci içinde gülsün..!

Beraber bir ömür geçirmek temennisiyle Bayramın kutlu olsun.

Seninle geçirdiğim her anım benim bayramım Sevgilim. Beraber nice bayramlara.

Sevgiliye en güzel söz ona her an sevdiğini söylemektir. Seni çok seviyor, bayramını kutluyorum.

BAYRAM MESAJLARI 2022 UZUN

Sevdiklerinizle sağlıkla bir arada olacağınız, kucaklaşacağınız, özlem gidereceğiniz nice bayramlar dileriz. Kurban Bayramınız Kutlu Olsun!

Sana gelen her iyilik Allah'tandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekânın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu Kurban Bayramın mübarek olsun..

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, Kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, bayramınız kutlu olsun.

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Kurban Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

Kurban Bayramımız mübârek olsun. Bayramınızı tebrik eder, ümmetin birlik ve beraberliği başta olmak üzere, daha nice hayırlara vesile olmasını Cenâb-ı Hak’tan niyâz ederiz.

Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların kabul olsun bu bayramda... Kurban Bayramın mübarek olsun!

Bizleri bayrama ulaştıran Cenab-ı Allah'a sonsuz hamd olsun..Rahmet ayından temizlenmiş olarak çıkmayı ve bundan sonraki hayatımızı günahtan arınmış olarak yaşamayı Yüce Mevla nasip eylesin..Bayramınız mübarek olsun.

KÜRTÇE KURBAN BAYRAMI MESAJLARI VE TÜRKÇE ANLAMLARI 2022

Bu yazıdaki başlıklar:

Cejna we pîroz, gunehên we û me mexfûr bibin. Bi hêvîya rojên ronahî… = Bayramanız kutlu, günahlarınız af ve mağfiret olsun. Aydınlık günlerin ümidiyle..

Cejna Kurbanê ya Rojhilata Navîn bi daxwaza aştî u azadiyê. Bi hêviya jiyaneke bi rumet pîroz dikim. = Ortadoğu’nun Kurban Bayramı’nı barış, özgürlük dileği ile onur bir yaşam ümidiyle kutluyorum.

Her cejnek destpêkeke nu ye. Hêviya me heye ku cejn bibe bingeha demokrasî u azadiyê. Cejna we pîroz be. = Her bayram bir başlangıçtır. Ümit ediyoruz ki bayram demokrasi ve özgürlüğün temeli olsun. Bayramınız Kutlu olsun.

Nûr’a Îslamê qelbê te tije bike, Mekana te fîrdews, cîranê te Hz. Mûhammed be. Cejna te bimbarek be. = İslamın nuru kalbine dolsun, Mekanın cennet, komşun Hz. Muhammed olsun. Bayramın mübarek olsun.

Cejna Kurbanê pîroz be ji we re. An serkeftin an jî aşitî bêxe qismetê gelê me. = Kurban bayramınız kutlu olsun. Allah halkımıza ya zaferi ya da barışı kısmet etsin.

Em dixwazin ku hûn bi kêfxweş, hêvîdar, zîvê zêrîn a ku hûn dihêle, giyanê we û hawirdora xwe xwar dikin. = Tuttuğunuz neşe, umut, gümüş altından, ruhunuzdan ve çevrenizden zevk almanızı istiyoruz.

Rojên herî baş e. Bi rûyê we di rûyê xwe bişixin û rûyê we wek rûyê xwe. Ramadan Bay happy … = En güzel günler. Yüzünü kendinin önüne koy ve yüzünle yüzüne bak. Kurban Bayramı mutlu olsun

Bi navê Kurban Feastê bi kêfê xweş bikin ku ji bo cejnên xweşikên xwe bi hezkirin û aştî re bistînin … mardinlife = Kurban Bayramını, güzel bayramlarınızı kutlamak için zevkle ve sevgiyle kutlayın …

Pesnê Xwedê be be ku kî me afirandiye, heger hûn hemî misilmanan in, dilsoziya Ramadan pîroz. = Övgü, bizi yaratan Allah’a, tüm müslümanların ise Kurbanın sadakatini kutlarız

Yorum Yaz