akademi
Turkcella

Belediyeden 'Merdin Monroe' açıklaması

Artuklu Belediyesi Eski Mardin'de bulunan ve 'Merdin Monroe' olarak bilinen Melek Karahan'ın işletmesi hakkında bir açıklama yayımladı.

  • 23.08.2024 20:32
Belediyeden 'Merdin Monroe' açıklaması

Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Tarihimizi ve Yaşam Haklarını Korumaya Kararlıyız!

Mardin Artuklu Belediyesi olarak, Şanlıurfa Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu tarafından 28.07.2022 tarihinde alınan karar doğrultusunda Medrese Mahallesi’nde bulunan ve tarihi dokuya zarar veren yapılar hakkında gerekli müdahaleler yapılmıştır. Tarihi dokumuzun korunması, hepimizin ortak sorumluluğu olup, bu bilinçle hareket edilmiştir.

Bu süreçte, hayvanların yaşam haklarına saygı gösterilmesi bizim için büyük bir önem arz etmektedir. Hayvanların doğal yaşam alanlarına zarar verilmeden gerçekleştirilen bu çalışmada, hiçbir hayvana zarar verilmemiştir. Onların bu dünyada var olma ve yaşamlarını sürdürebilme hakları olduğunu unutmuyor ve bu haklara sonuna kadar saygı gösteriyoruz.

Ayrıca, başka bir işletme konusunda halkımız tarafından iletilen şikayetler üzerine de gerekli işlemler başlatılmıştır. Amacımız, tarihimizi korurken, aynı zamanda tüm canlıların yaşam haklarına saygı duymaktır.

Mardin'in kültürel mirasını koruma konusundaki kararlılığımızı sürdüreceğiz. Tüm halkımızdan, tarihi dokumuza ve çevremize duyarlılıkla yaklaşmalarını ve tüm canlıların yaşam haklarına saygı göstermelerini rica ediyoruz.

Image description

Saygılarımızla,

Münevver Ölker Mehmet Ali Amak 

Artuklu Belediyesi Eş Başkanları

ARTUKLU BELEDİYESİ

Editör: Furkan Üründü

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
26.08.2024 / 08:53

Tebrikler artuklu belediyesi

Image
Ziyaretçi
24.08.2024 / 13:53

bu kadın nerden geldi, derdi nedir, hep gündem oluyor.

Yorum Yaz