diorex
ARTUKBEY

Batman’da 2 Belediye Başkanı YRP’den istifa etti

Beşiri Belediye Başkanı Karabulut, Balpınar Belediye Başkanı Ekmiş, partilerinden ayrıldı

  • 02.10.2024 10:50
Batman’da 2 Belediye Başkanı YRP’den istifa etti

Batman’ın Beşiri İlçe Belediye Başkanı Alpaslan Karabulut ile Balpınar belde Belediye Başkanı İmadeddin Ekmiş, Yeniden Refah Partisi’nden istifa etti. Karabulut ve Ekmiş, görevlerini bağımsız Belediye Başkanı olarak sürdürme kararı aldı.

2 BAŞKAN YRP’DEN İSTİFA ETTİ

Batman’ın Beşiri ilçesi ile Balpınar Belde Belediye Başkanı İmadeddin Ekmiş, Yeniden Refah Partisi’nden istifa etti. Partilerinden istifa ederek görevlerini Bağımsız Belediye Başkanı olarak sürdüreceklerini söyleyen Beşiri Belediye Başkanı Alpaslan Karabulut ve Balpınar Belde Belediye Başkanı İmadeddin Ekmiş, ortak açıklama yaptı. Karabulut ve Ekmiş’in açıklamasında şöyle denildi; “Beşiri ve Balpınar halkının talepleri doğrultusunda hemşerilerimizle beraber bu yolda ortak düşünce ve akılla hareket ediyoruz. Halkımızdan gelen talep ve çağrılara daima öncelik gösteriyoruz. Bu geçen süre içinde halkla sürekli beraber istişare içinde hareket ediyoruz. Onlarla olan gönül birlikteliğimize her zaman sadık kalacağız. Bununla birlikte bizden sevgisini esirgemeyen halkımız için en doğru zeminde hizmet ve çalışmalara devam edeceğiz.”

“HALKIMIZIN TALEPLERİNE ÇAĞRI OLACAĞIZ”

Karabulut ve Ekmiş’in ortak açıklamasında; “Halkımızdan gelen bütün istek ve talepleri aldık ve her zaman halkımızdan gelen taleplere çare olmaya çalışacağız. Beşiri halkı ve Balpınar halkına daha iyi hizmet verebilmek için halkımızla istişare edip birlikte aldığımız ortak kararla, Belediye Başkanlığı görevine Bağımsız olarak devam etme kararı aldık. İlçemize ve beldemize daha iyi hizmet ve yatırımların gelebilmesi için Beşiri ve Balpınar’ın geleceğinin konuşulması adına bu karar en ince ayrıntısına kadar halkımızın görüşüyle desteklenmiştir. Halkımızla beraber almış olduğumuz bu kararımızın hayırlara vesile olması dileklerimizle kamuoyuna saygılarımızla duyurulur” denildi.

Editör: Mahsun Fidan

Yorum Yaz