diorex
ARTUKBEY

Başkan Şahin yeni mesire alanında incelemelerde bulundu

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, yeni yapılmakta olan 47 dönümlük alanda yer alan Jandarma Binbaşı Yakup Karakaya Mesire Alanı’nda incelemelerde bulundu.

  • 07.10.2024 11:15
Başkan Şahin yeni mesire alanında incelemelerde bulundu

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Hizmete girmesiyle birlikte kentin en büyük mesire alanı olacak olan ve 7/24 güvenlik hizmetinin sağlanacağını söyledi.

Başkan Şahin, 47 dönüm araziye sahip Jandarma Binbaşı Yakup Karakaya Hatıra Ormanı’nda incelemelerde bulunduklarını kaydederek, "Daha yeşil ve yaşanılabilir bir Midyat için durmak yok, çalışmaya devam. Jandarma Binbaşı Yakup Karakaya Mesire alanı; yürüyüş yolları, piknik alanları, su göleti, çadır kamp alanı, kır kahvesi, oturma alanları, spor kompleksi, alışveriş noktaları ile vatandaşlarımıza hizmet verecek." dedi.

Vatandaşlarımızın aileleriyle doğayla iç içe zaman geçirebilmelerini sağlamak için yeni mesire alanları inşa ettiklerini kaydeden Şahin, şöyle devam etti:

"Çocuklarımızın geleceğine yatırım yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda Milli Savunma Bakanlığımızla yapmış olduğumuz girişimler sonucu Belediyemize tahsisi yapılan Nusaybin yolu üzeri 47 dönüm alana sahip Jandarma Binbaşı Yakup Karakaya korusu ve Hatıra Ormanında yapılacak çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunduk. Ayrıca Çalışan ailelerimizin çocuklarını güvenle bırakabileceği modern yeni kreşimizin yapım çalışmalarını yerinde inceledik. Burada ’da çocuklarımızın geleceğine yatırım yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın gönüllerince dinlenip eğleneceği yeni yaşam alanımız Midyatlı hemşehrilerimize hayırlı olsun."

Başkan Şahin ve beraberindekiler daha sonra, kente belediyece yapılan çalışmaları inceledi.

Yorum Yaz