diorex
Turkcella

AK Parti MYK toplanıyor! Gündemde hayat pahalılığı var

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak olan AK Parti'nin Merkez Yürütme Kurulu'nda hayat pahalılığı konusu gündeme gelecek.

  • 16.09.2024 09:39
AK Parti MYK toplanıyor! Gündemde hayat pahalılığı var

Ak Parti'nin Merkez Yürütme Kurulu bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. MYK'da vatandaşın yaşadığı sıkıntılar ve acilen çözmesi gereken konular masaya yatırılacak. 

PARTİ TEŞKİLATI SIKINTILARI DİNLEDİ

AK Parti, bu ay itibarıyla başlattığı "Türkiye Buluşmaları" programının ilk etabını tamamladı. Program kapsamında tam kadro sahada olan parti yönetimi, Türkiye'nin fotoğrafını çekti. Yediden yetmişe toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelen parti teşkilatı; esnafın, STK'ların, çiftçilerin, işçilerin ve emeklilerin talep, sıkıntı ve izlenimlerini dinledi. 

RAPOR ERDOĞAN'A SUNULACAK

Detaylı bir mutfak çalışması yapan parti kurmayları, sahadan gelen ilk raporları, toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunacak. Rapor sonuçlarına göre atılacak adımların yol haritası belirlenecek. Ekonomideki iyileşme göstergelerini vatandaşa yansıtmak için yapılması gerekenler ele alınacak. Ayrıca, hayat pahalılığı konusu da toplantıda gündeme gelecek. 

VATANDAŞ KİMİ 'UMUT' OLARAK GÖRÜYOR?

Yeni anayasa çalışmaları başta olmak üzere yeni yasama döneminde Meclis'te ele alınacak birçok konu da toplantıda görüşülecek. Seçmenin muhalefete bakış açışı, muhalefetin sorunları çözme kabiliyeti ve vatandaşın kimi 'umut' olarak gördüğü konuşulacak.

Editör: Beşir Şavur

Yorum Yaz