diorex
fair play

Mardinli Sanayiciler, SIAL Paris'te

Mardin Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren sanayiciler, Paris'te gerçekleştirilen Sial Paris 2024 Uluslararası Gıda, Yiyecek ve İçecek Fuarı'na katıldı.

  • 21.10.2024 11:17
Mardinli Sanayiciler, SIAL Paris'te

Mardin'de gıda üretimi ve sanayisi alanında faaliyet gösteren Mardin'in tanınmış firmalarının sahibi iş insanları sektörün en güçlü tanıtım, lansman ve işbirliği fuarına katıldı.

Bu yıl 60'ıncı yılını kutlayan SIAL Paris 2024'e 130 ülkeden dağıtım, ithalat-ihracat, ağırlama, hizmetler ve tarımsal gıda endüstrilerini temsilen Mardinli firmaların da aralarında bulunduğu 7 bin 500 firma stantlarıyla katılıyor.

Mardin Organize Sanayi Bölgesi'nde MARDUY Şirketler Grubu CEO'su İş İnsanı Selahattin Duyan, Karaboğa Şirketler Grubu Sahipleri İş İnsanları Şükrü Karaboğa, Suud Karaboğa, MİRDUY Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Cemil Duyan'ın da aralarında bulunduğu sanayiciler fuarda marka ve ürünlerinin ticari imkanlarını geliştirip, Mardin'deki istihdam alanlarını artırmaya yönetlik çalışmalarda bulundular.

Dondurulmuş Gıda Ürünleri, Bebek Gıdaları, İçecek, Şarküteri Gıdaları, Balık, Meyve Suları, Meyve, Dondurma, Et Ürünleri, Süt Ürünleri ile hazır gıdaların Dünya çapındaki işbirliği ve ticaretini arttırmaya yönelik en büyük uluslaraarası sahnelerinden biri olan Sial Paris 2024 Fuarında muhattablarıyla ticari işbirliği görüşmelerde bulunan sanayiciler, fuarın bereketli geçtiğini kaydettiler.

DUYAN: YENİ PAZARLAR İÇİN BURADAYIZ!

Mardin'den aralarında avrupa ülkeleri ile uzakdoğunun da olduğu 43 ülkeye ihracatı bulunan MARDUY Şirketler Grubu bünyesindeki Dr. Dads Keklerinin pazarını genişletmek için Paris fuarında bulunan İş İnsanı Selahattin Duyan, "SIAL Paris'te 50 milyar avro satın alım gücüne sahip 8 bin büyük gıda üreticisi yer almaktadır. Türkiye'nin ve Mardin'in alanında iddialı olan ürünlerimizin pazar payını büyütmek, ürünlerimizin lansmanını gerçekleştirmek ve işbirliğimizi genişletmek üzere buradayız. Türk damak tadının zenginliği ve çeşitliliği ile bu potansiyelden en üst seviyede faydalanmak istiyoruz. Mardin'in gıda sanayisine yeni ihracat kapıları aralamak, yeni pazarlar oluşturmak için SIAL'deyiz." dedi.

"KATILIM GELECEK AÇISINDAN UMUT VERİCİ"

SIAL'in tedarikçileri alıcılar ile buluşturan önemli bir platform olduğunu belirten MİRDUY Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı Ceml Duyan ise; SIAL Fuarı’nı gıda profesyonelleri için düzenlenen önemli bir organizasyon olduğunun altını çizerek, "Bu organizasyon son dönemlerde ticari hacmini büyütmek isteyen, ihracaat hedefi büyüyen şirket ve sanayicilerin sahanesi olarak dikkat çekiyor. Mardin'de üretim yapan, istihdam ve büyüme hedefinde olan gıda şirketleri olarak buradayız. Dünya'nın farklı ülkelerinde faaliyet gösteren sektörün önemli aktörleriyle ticari ilişkiler gerçekleştirmek, ticari ilişkileri genişletmek için bu fuarı önemli bir fırsat olarak görüyoruz. Mardin'den ve bölgemizin farklı şehirlerinden aynı hedefler etrafında buluşan birçok markamızın burada olduğunu görmek, sektörün geleceği açısından umut vericidir" diye konuştu. 

Image descriptionImage descriptionImage descriptionImage descriptionSIAL Paris reaffirms its status as the world's leading food event |  ComexposiumSIAL PARIS 2024 - Turkish TradeSIAL PARIS IS BACK - Foodservice Consultants Society International

 

Editör: Furkan Üründü

Yorumlar

Image
Ziyaretçi
21.10.2024 / 17:18

senayıcılerın işi çok eyidir.fransa

Yorum Yaz