diorex
Turkcella

Çelik, İngilizleri Mardin'e yatırım yapmaya davet etti

Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hatip Çelik, İngiliz Ticaret Odası Türkiye (BCCT) tarafından düzenlenen etkinliğin davetlileri arasında bulundu. Programda çeşitli ikili görüşmelerde bulunan Başkan Çelik, muhataplarını Mardin'e davet etti.

  • 13.09.2024 13:15
Çelik, İngilizleri Mardin'e yatırım yapmaya davet etti

Mardin TSO Başkanı Hatip Çelik, İstanbul’un en ihtişamlı tarihi mekanlarından biri olan Rahmi Koç Müzesi’nde düzenlenen etkinlikte hazır bulundu. Tanınmış İş İnsanı Rahmi Koç’un davetlisi olarak düzenlenen etkinliğe BCCT Başkanı Chris Gaunt, OBE ve Gülten Süzer Gaunt’un ev sahipliğinde gerçekleşti.  İş ve cemiyet dünyası ile diplomatik çevrelerin hazır bulunduğu davete ilgi büyük oldu.

 
BCCT Başkanı Chris Gaunt, OBE, yaptığı açılış konuşmasında, bu özel etkinliği Rahmi Koç Müzesi gibi ikonik bir mekânda gerçekleştiriyor olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, katılmıcılara teşekkür etti.

Gaunt, BCCT olarak bu tür sosyal etkinliklerle iş çevrelerine network olanağı sunarken, yeni projelerin doğmasına da köprü oluşturduklarına vurgu yaptı.


Başkan Çelik, BCCT Onursal Başkanı Rahmi KOÇ ve BCCT Başkanı Chris Gaunt ile yaptığı özel görüşmelerde Kadim şehir Mardin'in tarihi ve turizm zenginlikleri ile ticari yatırım potansiyeli ve fırsatlarından söz ederek muhattablarını Mardin’e davet etti.

İngiliz Ticaret Odası ve Mardin Ticaret ve Sanayi Odası ile bundan sonra yapılacak ortaklaşa iş birliği ve üyelik görüşmeleri yapıldı.

Editör: Kadir Üründü

Yorum Yaz