diorex
fair play

Altındağ'dan Küçük sanayi sitesi müjdesi

Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara'da bululan Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ'dan Ömerli ilçesine kazandırılacak olan küçük sanayi sitesiyle ilgili müjde geldi. Altındağ, Sanayi Sitesi'nin yapımına yakında başlanacağını söyledi.

  • 17.10.2024 14:43
Altındağ'dan Küçük sanayi sitesi müjdesi

Ömerli'de devam eden ve yapılması planlanan yatırım ve projelerle ilgili Ankara'da çeşitli temaslarda bulunan Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, Ömerli ilçesine kazandırılacak yeni sanayi sitesinin müjdesini verdi.

Ankara'da Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan'ı ziyaret eden ve yapılacak yatırımla ilgili görüş alışverişinde bulunan Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, ilçeye kazandırılacak küçük sanayi sitesi için ilk kazmanın yakında vurulacağını ve mümkün olan en kısa sürede tamamlanmasının planlandığını söyledi.

YERALTIN SORUNU GÜNDEM OLMAKTAN ÇIKTI

Ömerli'de Belediye başkanlığının ilk döneminde yer altı yatırımlarına ağırlık verdiklerini hatırlatan Başkan Altındağ, "Ömerli belediye başkanlığımızın ilk döneminde ilçemizin fiziki alt yapısı kaldıramayan yeraltı çalışmalarına ağırlık verdik. Su isale hattını, atık su hattını, elektrik ve doğal gaz hatlarının yer altına indirilmesiyle beraber ilçemizin önümüzdeki 50 yıllık yeraltı sorunlarını gündemden çıkaracak önemli projelere imza attık. Bunları yaparken sosyal belediyeciliğin güzel örneklerini de gerçekleştirdik. İlçemizi her alanda kalkındırmanın,  Ekonomik ve sosyal yönden gelişimini sağlamak için çalışıyoruz. Son olarak da Ankara'da Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcımız Oruç Baba İnan bey ile Ömerli'ye kazandıracağımız küçük sanayi sitesinin yatırıma dönüştürülmesiyle ilgili görüş alışverişinde bulundu. İnşallah en kısa zamanda çalışmalara başlanacak, ilk kazma vurulacak." dedi.

Mardin Life/ÖZEL

Editör: Furkan Üründü

Yorum Yaz