Swami Sivananda kimdir? Swami Sivananda kitapları ve sözleri
Hint Filozof Swami Sivananda hayatı araştırılıyor. Peki Swami Sivananda kimdir? Swami Sivananda aslen nerelidir? Swami Sivananda ne zaman, nerede doğdu? Swami Sivananda hayatta mı? İşte Swami Sivananda hayatı... Swami Sivananda yaşıyor mu? Swami Sivananda ne zaman, nerede öldü?
![Swami Sivananda kimdir? Swami Sivananda kitapları ve sözleri](https://www.mardinlife.com/uploads/2023/07/14/swami-sivananda-kimdir-swami-sivananda-kitaplari-ve-sozleri-437805.jpg)
Hint Filozof Swami Sivananda edebi kişiliği, hayat hikayesi ve eserleri merak ediliyor. Kitap severler arama motorlarında Swami Sivananda hakkında bilgi edinmeye çalışıyor. Swami Sivananda hayatını, kitaplarını, sözlerini ve alıntılarını sizler için hazırladık. İşte Swami Sivananda hayatı, eserleri, sözleri ve alıntıları...
Doğum Tarihi: 8 Eylül 1887
Doğum Yeri: Pattamadai, Hindistan
Ölüm Tarihi: 14 Temmuz 1963
Ölüm Yeri: Rishikesh, Hindistan
Swami Sivananda kimdir?
Swami Sivananda Kitapları - Eserleri
- Ruh Ölümden Sonra Nereye Gider?
- Zihninizin Efendisi Olun
Swami Sivananda Alıntıları - Sözleri
- şimdi oturur sana şerefi anlatırdım ama allah bilir sen onuda yanlış anlarsın (Zihninizin Efendisi Olun)
- İyi ve dürüst bir insanı Bir hırsızın yanında tutun. O da çalmaya başlar .ayık bir adamı sarhoş birinin yanında tutun . oda içmeye başlar. Düşünce çok bulaşıcıdır. (Zihninizin Efendisi Olun)
- Yaptığın en küçük harekete bile kalbini, aklını ve ruhunu kat. Başarının sırrı budur. (Zihninizin Efendisi Olun)
- Düşüncelerini saklaya bildiğini düşünen ahmagin dikalasıdır. Onun hali, Avcılar kovaladığı zaman başını kuma gömen ve görünmediğini hayal eden devekuşuna benzer. (Zihninizin Efendisi Olun)
- İyi doğanınn bir somutlaşması haline gelin. Her şeyin iyisini düşünün. Her zaman iyi edimlerde bulunun. Hizmet edin, sevin, verin, başkalarını mutlu kılın. Başkalarına hizmet etmek için yaşayın. O zaman mutluluk biçersiniz. Olumlu koşullarınız, çevreniz ve fırsatlarınız olur. (Zihninizin Efendisi Olun)
- Yüz zihnin fihristidir. zihnin kalıbıdır. Her düşünce yüzde bir oyuk açar. İlahi bir düşünce yüzü aydınlatır. Kötü bir düşünce yüzü karartır. Süreklilik kazanan ilahi düşünceler aurayı ya da hale genişletir ler (Zihninizin Efendisi Olun)