Gareth Roberts kimdir? Gareth Roberts kitapları ve sözleri
Senarist, Yazar Gareth Roberts hayatı araştırılıyor. Peki Gareth Roberts kimdir? Gareth Roberts aslen nerelidir? Gareth Roberts ne zaman, nerede doğdu? Gareth Roberts hayatta mı? İşte Gareth Roberts hayatı...
Senarist, Yazar Gareth Roberts edebi kişiliği, hayat hikayesi ve eserleri merak ediliyor. Kitap severler arama motorlarında Gareth Roberts hakkında bilgi edinmeye çalışıyor. Gareth Roberts hayatını, kitaplarını, sözlerini ve alıntılarını sizler için hazırladık. İşte Gareth Roberts hayatı, eserleri, sözleri ve alıntıları...Tam / Gerçek Adı: Gareth John Pritchard Roberts
Doğum Tarihi: 1968
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Gareth Roberts kimdir?
1968’de Britanya’da doğdu. Senaristliği, romancılığı ve özellikle Doctor Who ile ilgili yaptığı işlerle tanınmıştır.
Gareth Roberts Kitapları - Eserleri
- Doctor Who: Shada
Gareth Roberts Alıntıları - Sözleri
- Ve insanlar, evrenin en muhteşem zekâsına sahip oldukları varsayılan insanlar, oyuklarında uyukladıkları ya da anlaşılmaz şeyler gevelemekle meşgul oldukları için mesajın tek kelimesini bile anlamadılar. (Doctor Who: Shada)
- "Birkaç yüzyıl sonra bir gün biri çıkar da benimle tanıştıktan sonra 'Gerçekten Doktor mu bu? Ne garip. Tatlı bir ihtiyara benziyor oysa' derse hiç şaşırmayacağım." (Doctor Who: Shada)
- "Öyleyse onu takip edelim?" dedi Clare. "Oo, yaşasın, onu takip edeceğiz," diye dalga geçti Chris. "Bir taksi çevirin! 'Öndeki TARDIS'i takip et!' " (Doctor Who: Shada)
- "... Ve Doktor'un arkadaşı olmak bana bir şey öğretti Clare - evren harikulade şeylerle, inanılmaz fırsatlarla dolu. Rastladığında onları iki elle yakalamalı ve hiç bitmemelerini ummalısın." (Doctor Who: Shada)
- Chris bu geniş, görkemli evrende içinde yaşanılan ne kadar çok dünya, ne kadar çok mucize ve potansiyel olduğunu düşünerek gülümsedi. (Doctor Who: Shada)
- "Dok-tor," diye geveledi Skagra. Gözlerinde çılgınlıktan öte bir bakış vardı; sağ şakağındaki damar tehlikleli bir şekilde atıyordu. "Eh, eğer o değilse, atkısını takan yakışıklı biri olmalı," dedi Doktor, salona girerken. (Doctor Who: Shada)
- Kendini geniş, meşe lambrili bir odada buldu. Antika mobilyalarla döşenmişti. Aslında ilk bakışta mobilya ve lambrileri fark etmek pek kolay değildi, çünkü müsait olan ya da olmayan her yer kitaplarla doluydu. Odanın tüm duvarları kitap raflarıyla kaplıydı. Kitaplar raflara ikişer sıra dizilmiş, bir sürüsü de üzerlerine sıkıştırılmıştı. Raflar patlayacak gibiydi. Kanepe, sandalyeler, her yer kitapla kaplanmıştı. Halının üstünde bazılarının boyu bel hizasına gelen düzensiz kitap yığınları vardı. .... Chris kalakalmıştı. Bu kadar çok kitabı kim okuyabilirdi? (Doctor Who: Shada)
- Akrotiri gülümsedi. "Siz iyi bir adamsınız Doktor." Doktor da gülümsedi. "Hayır, değilim. Aslında düşüncesiz, kibirli ve korkunç derecede düzensiz biriyim." (Doctor Who: Shada)
- "... odanın öteki tarafında duran çok özel şeye tepki vermemeye çalıştı. Bir polis kulübesiydi bu." (Doctor Who: Shada)
- -evren harikulade şeylerle, inanılmaz firsatlarla dolu. Rastladığında onları iki elle yakalamalı ve hiç bitmemelerini ummalısın. (Doctor Who: Shada)
- Ve insanlar, evrenin en muhteşem zekâsına sahip oldukları varsayılan insanlar, oyuklarında uyukladıkları ya da anlaşılmaz şeyler gevelemekle meşgul oldukları için mesajın tek bir kelimesini bile anlamadılar. (Doctor Who: Shada)
- Ama Doktor hayattaydı. Bu da her an her şey olabilir demekti. (Doctor Who: Shada)
- Chris, Doktor'un ceplerinin tıpkı TARDIS gibi 'içi dışından daha büyük' prensibiyle oluşturulduğunu tahmin etti. (Doctor Who: Shada)
- İnsanoğlunun yaşam süresi, Zaman Lordları'na oranla çok kısaydı, en uzun yaşayanın bile. (Doctor Who: Shada)