Öfkeli koca Eşini, öldürdü, oğlunu boğmak istedi
Mardin'den Adana'ya göç ettiği öğrenilen Emrah Demir, 4 aylık hamile eşi Hatice Demir ile kavga etti, Hıncını alamayan baba, 10 yaşındaki oğlunu da boğmak istedi. Evinin önüne çıkan öfkeli koca Demir, sokakta “Galiba eşimi öldürdüm” diye bağırdı.

Adana'da 4 aylık hamile eşi Hatice Demir ile kavga eden Emrah Demir, sokağa çıkıp “Galiba eşimi öldürdüm” diye bağırdı. Çağırılan sağlık ekibi, Hatice Demir’in hayatını kaybettiğini belirledi. Boğulduğu değerlendirilen Demir'in cenazesi otopsi için morga kaldırılırken, Emrah Demir ise gözaltına alındı.
Olay, saat 06.00 sıralarında Seyhan ilçesi Kavaklı Mahallesi’nde meydana geldi.
27 yaşındaki Emrah Demir ile 4 aylık hamile olan 21 yaşındaki 1 yıllık eşi Hatice Demir arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü.
Kavganın ardından sokağa çıkan Emrah Demir, komşularına "Galiba eşimi öldürdüm" diye bağırdı.
İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Hatice Demir’in öldüğünü belirledi.
DHA’nın aktardığına göre vücudunda darp izine rastlanmayan, boğulduğu değerlendirilen Hatice Demir'in cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olayın ardından şoka giren Emrah Demir gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
Öte yandan AA’nın haberine göre, Demir’in sokaktaki 10 yaşındaki çocuğu da boğmaya çalıştığı öne sürüldü.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Editör: Kadir Üründü
Ziyaretçi
30.10.2023 / 15:41Orospu çocuğu seni
Ziyaretçi
30.10.2023 / 15:04Haberin başlığında kendi oğlu 10 yaşındaki oğlu diye yazıyorsunuz içinde bir yıllık evli eşini deniyor sondada sokaktaki bir çocuktan bahsediyorsunuz gerçekten hayret kaldım bu kadar hata peş peşe